Ovog vikenda 1. ŽNL nudi hrpu zanimljivih i neizvjesnih utakmica: Može li Grdić s Borovom zaustaviti pobjednički niz Voćina?

Sve utakmice 10. kola 1. županijske nogometne lige igraju se u nedjelju, 11. listopada u 15:30 sati.

Vodeća Sloga iz Zdenaca na svom terenu dočekuje Slavoniju iz Sladojevaca. Domaći igrači su favoriti, ali ne smiju podcijeniti goste, jer u posljednjim kolima igraju sve bolje i marljivo sakupljaju bodove.

Drugoplasirana Graničar Bušetina gostuje u Ćeralijama. Domaći zbog crvenih kartona iz prošlog kola neće biti kompletni, ali to ne znači da će gosti lako doći do bodova.

U Čačincima igraju dvije Mladosti, domaća i Mladost 1930. iz Čađavice. Bit će to ogled dva iskusna stratega, domaćeg Nikice Hata i gostujućeg Roberta Đurine.

Borova u posljednjih nekoliko kola igra promjenjivo, a u goste joj dolazi Voćin koji je nanizao pet pobjeda. Gledatelje očekuje uzbudljiva i neizvjesna utakmica.

Mikleuš je domaćin probuđenom Rezovcu. Domaći će pokušati nadoknaditi propušteno iz prošlog kola, a gosti žele nastaviti niz rezultatskih uspjeha.

Gradina je domaćin Bratstvu iz Gornjeg Bazja. Prema položaju na tablici gosti su favoriti, ali domaćima su neophodni bodovi, kako ne bi pali u opasnu zonu na tablici.

U Sopju igra domaći Podravac i Mladost iz Miljevaca, koji su trenutno susjedi na tablici. Pobjednik iz ovog susreta uhvatit će priključak sa sredinom tablice. Podravac je u posljednjih pet kola osvojio samo jedan bod.

Derbi začelja igra se u Koriji. Omladinac je domaćin Dinamu iz Četekovca. Remi ne odgovara niti jednoj ekipi. Pobjednik bio napravio mali korak prema opstanku u ligi.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content