POČETAK NOVE KUGLAČKE SEZONE Sedam klubova predstavlja Virovitičko-podravsku županiju u istočnoj regiji

Ovog vikenda, od 2. do 4. listopada, započinje nova kuglačka sezona u hrvatskim kuglačkim ligama Istok, regija Osijek, u kojima se natječe sedam klubova s područja Virovitičko-podravske županije.

Novu sezonu za naše klubove otvorit će momčad Pitomače u 3. Hrvatskoj kuglačkoj ligi na gostovanju kod ekipe Tramvaja, prošlogodišnjeg viceprvaka, u petak 2. listopada od 19h.

U 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi prvo kolo donosi dvoboj Slatine, novopridošlice u drugoligaško društvo, te momčadi Šećerane Viro. Dvoboj će se odigrati u kuglani ŠD TVIN 3. listopada s početkom u 14 sati, a prije njih ”snage” će odmjeriti momčadi HT-a i virovitičke HVIDR-e od 13h u kuglani Željezničar, u 3.Hrvatskoj kuglačkoj ligi.

Nedjeljne dvoboje otvorit će momčad Orahovice, također u 3. Hrvatskoj kuglačkoj ligi, koja će u kuglani Športski centar odigrati dvoboj prvog kola protiv momčadi Zara-Auto Matrix od 10:30h. Prvo kolo za klubove s područja naše županije zaključit će ekipe Pitomače i Slobode-Tvin-a u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi istok za žene. Dvoboj je na rasporedu u 14h.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content