Prešli smo 500 zaraženih: Imamo 11 novih slučajeva na području Virovitičko-podravske županije

Na području Virovitičko-podravske županije 11 je novozaraženih koronavirusom, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite VPŽ. Riječ je o testiranima 21. listopada, čiji uzorci do danas nisu analizirani. Od 58 uzoraka, njih 11 je bilo pozitivno na COVID-19.

Po dvoje ih dolazi s područja Orahovice, Virovitice i Voćina, a po jednog bilježi područje grada Slatine te područja općina Lukač, Špišić Bukovice, Sopja i Čačinaca.

Istodobno, stigli su nalazi za osobe koje su hitno testirane 24. listopada. Od 13 testiranih svi su nalazi bili negativni. Podaci za ostale dane se još očekuju, kažu iz Stožera.

Inače, na području Virovitičko-podravske županije, prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok, u samoizolaciji je ukupno 420 osoba. Na kućnom liječenju je 110 ljudi.

Devetnast osoba oporavilo se od COVIDA-19. Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije zarazilo se 505 osoba. Istodobno, sedam žena i šestero muškaraca je preminulo. Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije apeliraju na odgovorno ponašanje uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content