Pri kraju projekt ”Zaželi” u općini Crnac: Provedbom zadovoljne i zaposlene žene i korisnici

Općina Crnac poznata je po brizi za svoje sumještane, a posebno za one najstarije. Godinama u Općini smišljaju projekte kroz koje pomažu starim i nemoćnim osobama na području cijele općine pa su tako među prvima krenuli u nacionalni program ”Zaželi”. Ovih dana prva faza ovoga programa u općini Crnac završava s iznimno visokom ocjenom.

– Kroz protekle dvije godine koliko je projekt trajao, puno smo pričali i dokazivali koliko ovaj projekt vrijedi, ne govorim tu naravno o materijalnom nego o duhovnom i ljudskom elementu. Naši stari i nemoćni za svakog posjeta su zahvaljivali za sve što se za njih radi, a posebno što su uz sebe imali nekoga kome će se pojadati, razgovarati pa i zaplakati na ramenu. I ovim putem, još jednom moram pohvaliti sve zaposlenice ovog programa koje su radile i više nego što im je bilo u opisu posla, maksimalno su se trudile pravdati dano im povjerenje – kaže koordinatorica programa Zaželi za ovu općinu Nicole Velić.

Program

Iznimno zadovoljan je i načelnik Mato Damjan koji najavljuje i više nego aktivno uključivanje Općine i u drugu fazu projekta.

– Sve je proteklo čak i iznad očekivanja. Od koordinatorice Nicole Velić do svih zaposlenica, sve je odrađeno na visokoj razini. Zahvaljujem se svima jer je i ovim programom dokazano koliko Općina daje i bori se za svoje najstarije sumještane. Već sada radimo i na nastavku ovog programa, a ako nešto ne bude išlo prema planu, Općina ima u planu nekoliko svojih projekata jer nakon ovoga ove nemoćne i stare osobe ne smijemo ostaviti same – zaključio je Damjan.       

(www.icv.hr, vg)

Zazeli opcina Crnac

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content