Sedam novih slučajeva u VPŽ: Od početka pandemije imali smo 260 zaraženih

Od 73 testirane osobe s područja Virovitičko-podravske županije, 66 nalaza je bilo negativno, a sedam je pozitivnih na virus SARS-a CoV-2, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite VPŽ.

Četiri su muškarca, a tri žene, svi s blagim simptomima COVIDA-19. Dvoje je mlađe, a petero srednje životne dobi. Na području Virovitičko-podravske županije, oporavilo se sedmero ljudi koji više nisu na popisu zaraženih koronavirusom.

U samoizolaciji se trenutno nalazi 181 osoba. U Općoj bolnici Virovitica je troje COVID-19 pacijenta. S područja Virovitičko-podravske županije u KBC-u Osijek je dvoje pacijenata (po jedna osoba u respiracijskom centru i odjelu za infektologiju).

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije apeliraju na odgovorno ponašanje uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera. Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije 260 osoba se zarazilo. Od toga, 43 ih je trenutno aktivno, 209 osobe su se oporavile, dok su četiri muškarca i četiri žene preminuli.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content