STOLNI TENIS Započela kadetska liga Regije Slavonija Zapad: Virovitički kadeti slavili u sva tri kola prvog kruga natjecanja

Započela je sezona kadetske stolnoteniske lige Regije Slavonija Zapad. Virovitički kadeti u sastavu Teo Lorenzo Radović, Luka Ljulj, Gabrijel Ferenčević i Filip Štiks, sa svojim trenerom Berigojem Zdjelarom iskoristili su prednost domaćeg terena i slavili u sva tri kola prvog kruga natjecanja.

Pobijedili su Bjelovar 3:2, Novsku 3:0 i Bjelovar II 3:2. Protiv obje ekipe iz Bjelovara, čija je škola stolnog tenisa vrlo cijenjena, bili su vrlo neizvjesni mečevi s puno obrata i gotovo svi su završavali s 3:2 u setovima.

Raduje činjenica da su svi vrlo timski doprinijeli pobjedama, jer kad je neka partija neočekivano izgubljena, sljedeći igrač je izvukao neočekivanom pobjedom. Ovim pobjedama kadeti su istakli kandidaturu za jedno od prva dva mjesta koje vodi u play off kadetske lige.

Virovitički mlađi kadeti krajem listopada sudjeluju na završnici Prvenstava Hrvatske u Puli ekipno i Teo Lorenzo Radović pojedinačno, koje su izborili prošle sezone kao prvaci regije, a koje je više puta odgađano zbog pandemije koronavirusa.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content