Ususret Svjetskom danu mentalnog zdravlja objavljena nova knjiga o stresu u radu autora Siniše Brlasa

U suvremenom vremenu u kojemu živimo, stres u radu jedan je od vodećih rizika za mentalno zdravlje. Stoga je ususret Svjetskom danu mentalnog zdravlja (koji se obilježava 10. listopada) Novi redak iz Zagreba objavio knjigu “Kako se nositi sa stresom u radu; savjeti i preporuke”.

Autor knjige je profesor psihologije Siniša Brlas. Knjiga je ustvari vodič za samopomoć svima onima koji se tijekom izvršavanja svojih radnih zadaća zateknu u frustrirajućim i stresnim situacijama koje mogu biti prijetnja njihovom mentalnom zdravlju. Radi se o nizu praktičnih i međusobno logički povezanih savjeta kojima je cilj pomoći u očuvanju mentalnog zdravlja radnika u stresnim i frustrirajućim situacijama na radnom mjestu.

Prikladnog je formata kako bi bila praktična i u svakom trenutku pri ruci svima onima koji se nalaze na radu, a namijenjena je i radnicima, ali i njihovim poslodavcima odnosno menadžmentu. Iako je tema stresa u radu često predmet interesa i stručnjaka i javnosti, ova je knjiga u našoj zemlji ustvari jedinstveni vodič za samopomoć i dodana je vrijednost proaktivnoj skrbi o mentalnom zdravlju radnika.

(www.icv.hr, sb, foto: arhiva)

Kako se nositi sa stresom u radu fronta web

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content