1. HRL SJEVER Odlična partija Virovitičana, Vašarević: Nije mi običaj slaviti poraze, ali pružili smo odličan otpor

Nakon dvotjedne pauze, zbog samoizolacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, rukometaši Viro Virovitice vratili su se natjecanju u 1. hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever u 6. kolu gostujući u Ivanić Gradu, kod domaćeg Ivanića.

U dosadašnjem dijelu natjecanja domaći nisu znali za poraz, a gosti za pobjedu. Na terenu to većim dijelom nije tako izgledalo. Kao da je pauza odlično došla virovitičkim rukometašima. Domaći igrači su poveli u drugoj minuti 1:0 i to je bila njihova jedina prednost do 39. minute.

Punih 37. minuta gosti iz Virovitice su kontrolirali rezultat i imali prednost od jednog do tri zgoditka. U posljednjih dvadeset minuta očitovala se dvotjedna pauza Virovitičana te su domaći došli do pobjede 32:28.

-Nije mi običaj slaviti poraze, ali smo pružili odličan otpor kvalitetnoj domaćoj momčadi. U nekompletnom sastavu bili smo nadomak osvajanju bodova. Nadam se da ćemo u ovom ritmu igrati i u nastavku ligaškog natjecanja – nakon utakmice je izjavio trener Viro Virovitice Damir Vašarević.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Tim Čevelak 2, Hrvoje Vašarević, Leon Dujmović, Dominik Arsić, Gabrijel Marjanović, Antonio Pavić, Dominik Sabo 13 (5), Marko Đeri, Mateo Mijatović, Matko Crljenić, Antonio Starčević, Vladimir Flanjak 5, Toni Smutni i Dubravko Benko 8. Trener: Damir Vašarević.

Sedmerci: 7 (5)

Isključenja: 8 minuta (Đeri četiri minute, Čevelak i Smutni dvije minute).

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content