1. HRL SJEVER Rukometaši Viro Virovitice putuju na gostovanje u Zagreb kod Metalca

Ovog tjedna u nekoliko navrata mijenjao se termin odigravanja odgođene utakmice 5. kola 1. hrvatske rukometne lige Sjever između Medvešćaka i Viro Virovitice. Na kraju je utakmica ponovno odgođena, jer je cijela momčad Medveščaka završila u samoizolaciji.

U Virovitici se marljivo treniralo i pripremalo za još jedno gostovanje u Zagrebu. U subotu, 21. studenog u 19 sati u sportskoj dvorani Trešnjevka, popularnoj “Kutiji šibica” igra se susret 8. kola između Metalca i Viro Virovitice.

Zagrebačka momčad je u dosadašnjem dijelu natjecanja osvojila tri boda. Sva tri boda osvojila je u susretima s momčadima iz Zagreba. Metalci su pobijedili Medveščak i remizirali s Maksimir Pastelom. Međutim drugi rezultati Metalaca pokazuju da imaju respektabilnu momčad, koja se može uspješno nositi i s momčadima iz vrha tablice.

U virovitičkom rukometnom prvoligašu su svjesni da njihovi subotnji domaćini imaju jaku igračku postavu, ali se unaprijed ne predaju, već će se pokušati kvalitetnom igrom suprotstaviti domaćem sastavu i, ako se pruži prilika, doći do prvih ovosezonskih bodova.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content