1. ŽNL Čačinačka Mladost ispratila Korijance s osam komada, Četekovčani preko Dorinke i Lončareka do punog plijena u Ćeralijama

Proteklog su vikenda odigrane utakmice 14. prvenstvenog kola 1. županijske nogometne lige.

Mladost iz Čačinaca nakon poraza na gostovanju u Bušetini, odigrala je izuzetno efikasnu domaću utakmicu s Omladincem iz Korije. Obje momčadi su bile nekompletne, ali se to u domaćim redovima u ovom susretu gotovo nije ni osjetilo.

Po dva zgoditka za Mladost su postigli Dario Periša i Ivan Ugraković, dok su po jednom strijelci bili Nikola Krmpotić, Marin Milak, Toni Ramić i Alen Čaić. I gostujući zgoditak djelo je domaćeg igrača Matka Čilaga.

Mladost Čačinci – Omladinac Korija 8:1
Igrač utakmice: Dario Periša

U susjedskom derbiju Dinamo iz Četekovca pobijedio je na gostovanju u Ćeralijama domaću momčad rezultatom 3:2. U domaćem sastavu nije bilo najboljeg strijelca Franje Perića. Usprkos tome domaći su poveli 2:0 zgodicima Marija Jozića i Tomislava Tomića.

Dvije minute prije odlaska na odmor na 2:1 smanjio je Matej Dorinka. Isti igrač u 50. minuti je poravnao na 2:2. Pobjedu gostima svojim zgoditkom u 89. minuti donio je Dario Lončarek. U posljednjoj minuti sudac Mario Nađ je pokazao dva crvena kartona. U domaćim redovima “pocrvenio” je Danijel Jozić, a kod gostiju vratar Domagoj Lozer.

Ćeralije – Dinamo Četekovac 2:3
Igrač utakmice: Matej Dorinka

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content