1. ŽNL Momčad s Bereka jesenski viceprvak: Graničar Bušetina na pogon Ronalda Jagice zabila pet komada u Miljevcima

Na terenima županijskih prvoligaša odigrano je posljednje, 15. jesensko kolo.

U Miljevcima je domaća Mladost povela u susretu s Graničar Bušetinom 1:0 zgoditkom Hrvoja Ibričića u 8. minuti. To kao da je razbudilo goste koji su u devet minuta s tri zgoditka preokrenuli rezultat. Strijelci su bili Ronald Jagica u 26. minuti, Karlo Petrinić u 33. i Lovro Štefanec u 35. minuti.

U 37. minuti domaća momčad je ostala sa samo deset igrača jer je teren morao napustiti Marinko Jukić, zbog drugog žutog kartona. Tri minute kasnije na 4:1 za goste povećao je Ronald Jagica svojim drugim zgoditkom. U drugom dijelu postignut je samo još jedan zgoditak. Strijelac je bio ponovno Ronald Jagica u 63. minuti.

Mladost Miljevci – Graničar Bušetina 1:5
Igrač utakmice: Ronald Jagica

NK Gradina

U utakmici između Mladosti 1930. i Gradine, koja je odigrana u Čađavici, mreže su mirovale do posljednjih dvadesetak minuta. U 67. minuti Antonio Jugović dovodi goste iz Gradine u prednost 1:0. Šest minuta kasnije na 2:0 je povećao najubojitiji gostujući igrač Zvonimir Juhas. Do kraja domaći nogometaši su samo uspjeli smanjiti na 2:1. strijelac za Mladost 1930. bio je Dario Car.

Mladost 1930. Čađavica – Gradina 1:2
Igrač utakmice: Zvonimir Juhas

U Četekovcu je odigran susjedski derbi između domaćeg Dinama i Mikleuša. Gosti su zbog ozljeda i koronavirusa doputovali s desetkovanom momčadi. Uspjeli su se uspješno oduprijeti domaćim napadima i doći do vrijednog boda.

Dinamo Četekovac – Mikleuš 0:0
Igrač utakmice: Hrvoje Kraljik

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content