1. ŽNL Veliki derbi u bušetinskom Bereku: Sastaju se Graničar Bušetina i Bratstvo, dvije najefikasnije momčadi lige

U nedjelju, 8. studenog u 14 sati igraju se utakmice 14. kola 1. županijske nogometne lige.

Najviše pažnje će privući utakmica u bušetinskom Bereku, gdje će snage odmjeriti dvije trenutno najefikasnije momčadi lige. Drugoplasirana Graničar Bušetina postigla je 48, a Bratstvo iz Gornjeg Bazja 46 zgoditaka. Domaći trener Samuel Spudić zbog kartona neće moći računati na Karla Pelka, dok gostujući strateg Zlatko Vuković nema takvih problema.

Vodeća Sloga na svom terenu u Zdencima ugošćuje Borovu. Domaći su izraziti favoriti, ali to ne znači da gostujući trener Mile Grdić neće pokušati napraviti iznenađenje.

Rezovac bi se pobjedom nad Mladosti iz Miljevaca učvrstio u gornjem domu, dok bi gosti svojim uspjehom napravili veliki korak u bijegu iz opasne zone. Ove dvije ekipe prošle sezone su bile vodeće momčadi lige.

U Ćeralijama domaća momčad ugošćuje Dinamo iz Četekovca. Uspjeh za obje momčadi ima veliko značenje u borbi za opstanak u ligi.

U Gradini će biti zanimljivo u meču istoimenog domaćina i Voćina. Rezultat bi mogao biti neizvjestan do samog kraja.

Susjedski derbi u Sopju između domaćeg Podravca i Mladosti 1930. iz Čađavice sigurno će biti pun naboja u borbi za svaku loptu.

Mikleuš je posljednjih šest kola osvojio samo dva boda, dok mu u goste dolazi raspoložena Slavonija iz Sladojevaca, koja je u istom razdoblju sakupila devet bodova. Momčadi su susjedi na tablici. Pobjednik bi se učvrstio u sredini.

Sve se utakmice odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite igraju bez nazočnosti gledatelja.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content