1. ŽNL Zdenačka Sloga i dalje bez poraza, derbi u bušetinskom Bereku donijet će puno odgovora

I nakon utakmica 13. prvenstvenog kola zdenačka Sloga ostala je vodeća i jedina neporažena momčad 1. županijske nogometne lige s 35 osvojenih bodova. Momčad stratega Dragana Trupine ovog vikenda trebala bi nastaviti pobjednički niz protiv osmoplasirane Borove i tako se uvelike približiti jesenskom naslovu.

Na drugom je mjestu Graničar Bušetina s 32 boda, koja se od četvrtoplasirane čačinačke Mladosti nakon pobjede u izravnom srazu udaljila na pet bodova razlike. Momčad trenera Samuela Spudića ima za nijansu bolju gol razliku od vodeće Sloge, ali i duplo teži posao ovog vikenda kada na bušetinski Berek stiže trećeplasirano Bratstvo iz Gornjeg Bazja, koje je dosad upisalo 30 bodova. Susret drugoplasirane i trećeplasirane momčadi donijet će puno odgovora.

Čačinčani su sada u lovu na momčad trenera Zlatka Vukovića, koja im bježi tri boda. Ekipa trenera Nikice Hata veliki je favorit ovog vikenda u čačinačkoj Rupi protiv posljednjeplasiranog Omladinca iz Korije. Pobjedom u ovom susretu napravili bi ogroman posao u borbi za treću poziciju.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, V. Grgurić)

Izrezak3

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content