2. ŽNL ZAPAD Spajić eurogolom načeo Turanovac, Rajnović hat-trickom “ugasio” Rebićevu momčad

Deseto kolo 2. županijske nogometne lige u skupini Zapad donijelo je niz uzbuđenja.

Turanovac, koji je na početku najavljivao borbu za vrh, pretrpio je treći uzastopni poraz, ovog puta u susjedstvu u Kapeli Dvoru od Dinama 5:1. Golijadu je otvorio Petar Spajić izvrsnim pogotkom glavom. Slijedila su tri zgoditka Stjepana Rajnovića, a seriju je zaključio panenkom Mirko Iličić. Strijelac za goste bio je Miroslav Šklebar. Na taj način, u osam dana, momčad Andrejasa Černelija svladala je dva kluba, za koje je upravo on igrao dugi niz godina, Lukač 05 i Turanovac.

Sveti Đurađ je sretno i spretno došao do minimalne domaće pobjede nad Croatijom iz Grabrovnice. Jedini zgoditak je djelo Marina Grizelja u 37. minuti. Gosti su imali više “loptu u nogama”, ali bez prave završnice.

Mladost iz Vukosavljevice pobijedila je na gostovanju Dravu u Terezinom Polju 3:1. Dva zgoditka za goste iz Vukosavljevice postigao je Domagoj Pakšec, a jednog Mateo Nemčec. Strijelac za domaću momčad bio je Antonio Paulović.

Napredak je u Rušanima pobijedio Lukač 05 rezultatom 4:1. Dva zgoditka za domaću momčad postigao je Mario Jozić, a po jednog Josip Šoštar i Mateo Rajnović. U gostujućim redovima u strijelce se upisao Hrvoje Pakšec.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content