2. ŽNL ZAPAD Utakmica Croatije i Kladara prekinuta u 42. minuti, Lukač 05 svladao Dravu i pobjegao sa začelja

Proteklog vikenda odigrane su utakmice posljednjeg, 11. jesenskog kola 2. ŽNL u skupini Zapad.

U Lukaču je odigran općinski derbi između domaćeg Lukača 05 i Drave iz Terezinog Polja. Gosti su poveli 2:0 zgodicima Antonija Paulovića i Ivana Marekovića i stali. Domaća momčad se razbudila. Do odlaska na odmor na 2:1 smanjio je Valentino Taušan.

U drugom dijelu došlo je do potpunog preokreta. Igru Lukača 05 su nosila braća Luka i Josip Mikac. Domaća momčad je u tom dijelu postigla četiri zgoditka i došla do pobjede 5:2. Strijelci su bili Marko Bauman, Mateo Draganić te Luka i Josip Mikac. Tom pobjedom Lukač 05 je prepustio Dravi posljednje mjesto na tablici.

Nakon dva poraza, Turanovac je na svom Jelavu pobijedio Napredak iz Rušana 3:0. Dva zgoditka je postigao Josip Draganić, a jednog Miroslav Šklebar. Zbog dva žuta kartona igru je u 74. minuti morao napustiti gostujući igrač Marin Zagorac.

Milanovački Sokol je poveo u Vukosavljevici 2:0 zgodicima Josipa Lanšćaka, ali je domaća Mladost na kraju došla do boda. Strijelci za domaću momčad i konačnih 2:2 bili su Mateo Nemčec i Domagoj Pakšec. Svakako treba istaknuti i promašen jedanaesterac u režiji domaćeg veznjaka Doriana Sesvečana.

Croatia je na svom terenu u Grabrovnici do 42. minute vodila 5:1 u susretu sa samo devet igrača Kladara. U tom trenutku je isključen gostujući igrač David Blatarić, a dvojica njegovih suigrača Marko Šubić i Antun Hodak su napustila igru zbog ozljeda, pa je susret prekinut zbog premalog broja igrača u gostujućoj momčadi.

Strijelci za Croatiju su bili Mario Barčan dva puta te Matija Pavić i Marko Balažić, dok je peti zgoditak bio autogol. Jedini pogodak za goste postigao je David Blatarić.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content