3. HNL SJEVER Slavlje Orahovčana u Bjelovaru: Papuk uzeo tri vrijedna boda u zaostaloj utakmici 11. kola

U zaostaloj utakmici 11. prvenstvenog kola 3. HNL Sjever, orahovački Papuk slavio je u Bjelovaru kod istoimenog domaćina rezultatom 2:0. Strijelci za Papuk bili su Matija Matoković u 11. minuti te Marin Čavić u 75. minuti susreta.

Trener Papuka Martin Majdenić bio je nakon utakmice zadovoljan pristupom svojih igrača.

-Odigrali smo jednu za nas tešku, ali dobru utakmicu u kojoj smo povremeno dominirali mi, a povremeno protivnik. U prvom poluvremenu igrali smo čvrsto i disciplinirano u fazi obrane i protivniku nismo dozvolili ozbiljniju šansu. S druge strane, mi smo napravili nekoliko izglednih prigoda, a jednu smo iskoristili preko Matokovića. Pri kraju poluvremena protivnik je ostao i s igračem manje, pa smo mogli riješiti utakmicu iz nekoliko prilika, ali na žalost nismo zabili. Drugo poluvrijeme protivnik je odlučno krenuo po izjednačenje te odigrao jako dobro s igračem manje. Odlučio sam napraviti nekoliko izmjena koje su opet donijele određenu svježinu i primirili smo protivnika pogotkom za 2:0. Čestitao bi dečkima na jednoj borbenoj utakmicu u kojoj smo potvrdili svoju kvalitetu. Protivniku hvala na fer i korektnoj igri – rekao je u dahu Majdenić te kao igrača utakmice podcrtao svog stupa obrane Juricu Šantića:

-Jurica je odigrao odličnu utakmicu, dirigirao obranom, dobio svaki duel i davao jednu veliku sigurnost momčadi u svakom trenutku utakmice – zaključio je Majdenić.

Ovom pobjedom Papuk se učvrstio u sredinu prvenstvene ljestvice, a Matija Matoković se svojim osmim pogotkom ponovno popeo na sam vrh liste strijelaca.

Bjelovar – Papuk Orahovica 0:2
Igrač utakmice: Jurica Šantić

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content