4. LIGA BJ-KC-VT Suhopolje u okrnjenom sastavu tvrd orah za Tehniku: Čubelić i Kucljak zabili za velika tri boda

Patnje trenera Suhopolja Tomislava Filipovića sa sastavljanjem momčadi za igru nastavile su se i pred susret 12. kola 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, kada je njegova momčad gostovala na gradskom stadionu “Ivan Kušek Apaš” u Koprivnici, gdje ih je ugostila jedna od najboljih momčadi lige – Tehnika.

U početnoj jedanaestorki bio je Luka Čubelić s ozlijeđenim ramenom, a na klupi je, uz mladog vratara Mihaela Solara i trenera – igrača Tomislava Filipovića, bio također ozlijeđeni Dominik Šantavec. Usprkos svim nevoljama, gosti su doputovali samouvjereno s ciljem da osvoje bodove.

Prvi dio je protekao u izjednačenoj igri, pri čemu je domaća momčad imala nekoliko poluprilika. U drugi dio gosti su ušli s ciljem da zgoditkom pokušaju doći do tri boda. U 69. minuti Luka Čubelić koristi jednu priliku i dovodi goste u prednost.

Domaća momčad kreće na sve ili ništa, čime je otvorila igračima Suhopolja prilike za ubojite kontre. Jednu takvu je iskoristio Deni Kucljak u 85. minuti i svojim zgoditkom potvrdio gostujuću pobjedu.

-Odigrali smo odlično, što nam je donijelo tri boda, koji neće imati svoju punu vrijednost, ako idućeg vikenda ne pobijedimo na svom terenu momčad Daruvara – naglasio je nakon susreta trener Suhopolja Tomislav Filipović

Tehnika Koprivnica – Suhopolje 0:2
Igrač utakmice: Luka Čubelić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content