Didonovci Nika Dragičević i Dominik Sabolić nastupili na HEP masters turnirima do 15 i 13 godina starosti

Na kraju svake godine Hrvatski teniski savez organizira pozivne HEP Masters turnire 1. ranga za igračice i igrače do 13 i 15 godina starosti.

Na turnir do 15 godina koji je održan u Ogulinu pozvano je deset najbolje plasiranih igrača s rang liste do 16 godina, koji nisu izlazno godište i šest najbolje plasiranih igrača s rang liste do 14 godina.

Na turnir do 13 godina koji je održan na Zagrebačkom velesajmu pozvano je 10 najbolje plasiranih djevojčica s rang liste do 14 godina, koje nisu izlazno godište i šest najbolje plasiranih igračica s rang liste do 12 godina.

Pozivnice za navedene turnire dobili su članovi Teniskog kluba “Didon” iz Virovitice Dominik Sabolić kao devetoplasirani s rang liste do 16 godina te Nika Dragičević kao petoplasirana s rang liste Hrvatskog teniskog saveza za djevojčice do 12 godina starosti, koje trenira trener Dražen Lovreković.

Dominik je odigrao tri meča od kojih je dva pobijedio i jedan izgubio, dok je Nika odigrala četiri meča i zabilježila dvije pobjede i dva poraza.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content