FOTO Agonija se nastavlja: Virovitički rukometaši ove sezone još ne znaju za pobjedu

U redovima rukometaša Viro Virovitice, nakon dobre igre u Ivanić Gradu, bili su uvjereni da mogu pružiti jak otpor momčadi Dugog Sela na svom terenu i po mogućnosti osvojiti prve bodove u ovoj sezoni 1. HRL Sjever.

Početnih 12 minuta proteklo je u izjednačenoj igri. Gosti se odvajaju i na odmor odlaze sa +7 (17:10). Na početku drugog dijela igrači Viro Virovitice povezuju nekoliko odličnih akcija i dolaze na zaostatak od pet pogodaka. U dva navrata imaju priliku smanjiti i na -4, ali u tome ne uspijevaju.

IMG 9959 Custom

Igrači Dugog Sela ponovno se odvajaju na nedostižnu prednost i dolaze do uvjerljive pobjede 37:25. Već u utorak, 17. studenog momčad Viro Virovitice gostuje u Zagrebu kod Medveščaka, gdje će u odgođenom susretu 5. kola pokušati konačno doći do prvih bodova.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Tim Čevelak 3, Marko Cingel, Leon Dujmović 3 (2), Matej Oršulić, Jakov Maros 2, Antonio Pavić, Dominik Sabo 3, Marko Đeri, Deni Vilček 1, Matko Crljenić 3 (2), Ivan Predragović, Vladimir Flanjak 2, Toni Smutni 6 i Dubravko Benko 2. Trener: Damir Vašarević.

Sedmerci: 6 (4)

Isključenja: 10 minuta (Oršulić i Smutni po četiri minute te Flanjak dvije minute).

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”612511″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content