FOTO Akcijom “Djeca djeci” slatinski Dječji vrtić “Suncokret” obilježio Svjetski dan djeteta

Polaznici Dječjeg vrtića “Suncokret” izradili su poklone za djecu iz Dječjeg vrtića “Zeko” te su akcijom “Djeca djeci” obilježili 20. studeni, Svjetski dan djeteta.

Narukvice, čestitke, privjeske, oslikane kamenčiće i druge oblike dječjih kreativnih uradaka mali su “Suncokreti” s puno ljubavi i pažnje izradili uz pomoć svojih odgojitelja. Poklonili su ih prijateljima iz Dječjeg vrtića “Zeko” sa željom da se što prije susretnu i zajedno igraju i druže.

-Krajem prošle godine dogovoreni su različiti oblici suradnje između našeg i gradskog dječjeg vrtića s ciljem povezivanja ovih dvaju slatinskih odgojno-obrazovnih ustanova, njihovih polaznika i stručnih djelatnika. Nažalost javnozdravstvena situacija nije nam dopustila realizaciju planiranih aktivnosti i projekata, pa ovim malim znakom pažnje našim prijateljima poručujemo da mislimo na njih i da se nadamo što skorijem susretu. Prelijepi stihovi kolegice Tamare i slatkiši kojima su nas počastili osunčali su nam svima današnji tmuran i kišni jesenski dan. Djeca iz našeg područnog odjela darivala su učenike u Osnovnoj školi Mikleuš, pa se nadamo se da smo i njih obradovali ovom akcijom i uljepšali im Svjetski dan djeteta – rekla je ravnateljica DV “Suncokret” Snježana Dupan-Lovrić.

(www.icv.hr, adf)

[g-gallery gid=”613057″]

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content