FOTO Nastavljena rasprodaja bodova na Vegeški: Rudari iz Murskog Središća pokupili ponuđeno

U 12. kolu 3. hrvatske nogometne lige Sjever igrači Virovitice na svom terenu su ugostili momčad Rudara iz Murskog Središća i gostima uzvratili gostoprimstvo od prije četiri mjeseca, kada su Virovitičani bili uspješniji na njihovom terenu 6:4. Ovog puta gosti iz Međimurja su pobijedili 1:0.

U domaćim redovima i dalje nije bili ozlijeđenog kapetana Krešimira Crvenke, ali se u prvu postavu vratio Luka Duvnjak, koji se ozlijedio upravo za vrijeme susreta s Rudarom u Murskom Središću.

Domaći igrači su ušli u igru napadački raspoloženi. U prvih pet minuta su stvorili dvije izgledne prilike, ali bočni ubačaji s lijeve strane napada nisu našli put do mreže. Slijedi tridesetak minuta u kojima su obje momčadi igrale izuzetno nepovezano. Teško su mogli spojiti tri točna pasa, tako da se većina igre odvijala na sredini terena. Domaći igrači su se u tom razdoblju nekoliko puta približili gostujućim vratima, ali je nedostajao precizan zadnji pas.

nkvtc 2020 17

Gosti su se pretežito orijentirali na obranu i dugim loptama su pokušavali uposliti svoje najisturenije igrače. U 35. minuti su na takav način zamalo kaznili neinventivnu domaću igru, ali je vratar Krešimir Tomljanović bio uspješniji od Nine Patafte. Na odmor se otišlo netaknutih mreža.

Na samom početku nastavka, igrač koji je upravo ušao u igru s klupe, Roberto Skoliber koristi dugi ubačaj i lijepim udarcem postiže vodeći zgoditak za goste. Tri minute kasnije domaći Domagoj Mrazović nepotrebno udara protivničkog igrača na zemlji, za što je zaradio isključenje, što je bio dodatni problem za domaćeg trenera Vjekoslava Vučetu.

nkvtc 2020 2

U igru umjesto Davora Sinjakovića ulazi Angelo Bernardo Radović. Brojčano inferiorni domaćini kreću s ciljem da izjednače, što gostima otvara prostor za ubojite kontre, ali je domaći vratar Krešimir Tomljanović bio nesavladiv.

U 70. minuti igrači Virovitice su dvije minute opasno opsjedali gostujuća vrata, ali su se nogometaši u zeleno–crnim dresovima predvođeni vratarom Mariom Rajfom uspjeli obraniti. Sve u svemu domaća momčad nije ponovila igru kakvu je prikazala u ogledu s Mladosti iz Ždralova te je ovog puta ostala bez bodova.

nkvtc 2020 13

-Gosti su došli s ciljem da se brane. Iskoristili su naše slabosti i osvojili su tri boda – na kraju je rezigniran bio trener Virovitice Vjekoslav Vučeta.

Virovitica – Rudar Mursko Središće 0:1
Najbolji u redovima Virovitice: Krešimir Tomljanović

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”611692″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content