FOTO Odigrana najkraća utakmica polusezone: Loparac u 17. minuti prekinuo susret u Zdencima između Sloge i Borove

Četrnaesto prvenstveno kolo 1. ŽNL donijelo je definitivno najkraću utakmicu sezone.

Naime, u Zdencima su se susreli domaća i vodeća Sloga te Borova koja je stigla sa samo devet igrača. Kako su nam rekli iz momčadi Borove, razlog je ponajviše koronavirus, jer je dosta igrača u samoizolaciji. Borova je ipak započela susret u kojem nije imala nikakve šanse.

U samo 17 minuta Sloga je četiri puta poslala loptu u mrežu, a strijelci su bili Florijan Rupčić dva puta te Igor Dunković i Ivan Stjepić po jednom. U 15. minuti ozlijedio se jedan, a odmah nakon pogotka za 4:0 i drugi igrač Borove, pa je sudac Goran Loparac bio primoran odsvirati kraj utakmice.

NK Sloga 3

-Ostaje nam veliki žal što smo ostali bez jedne utakmice, jer nama svaka minuta puno znači, ali srećom dolazi kraj polusezone, pa možda i nećemo to previše osjetiti. Ipak, danas smo bili spremni i motivirani pokazati zašto smo vodeći. Preostaje nam još sljedeće kolo u Koriji, kod Omladinca. Što reći, nanizali smo toliko pobjeda, pa tako i tamo idemo po tri boda – rekao je nakon utakmice trener Sloge Dragan Trupina te podvukao crtu pod sjajnu polusezonu:

-Puno smo radili kroz cijelu polusezonu i ono što je najvažnije igrači su se u velikom broju odazivali na treninge, što je donijelo ovaj rezultat. Ekipa je radila kvalitetno, stvorili smo jednu odličnu klapu, momci su željni dobrog rezultata i to se i odrazilo na kraju – kaže Trupina.

NK Sloga 1 Dragan Trupina

Kako i sam kaže, momčad je odlično ukomponirana i u ovom trenutku nema potrebe za dodatnim pojačanjima.

-Možda bi nam dobro došlo neko osvježenje, ali da bi netko bio pojačanje prvo se mora nametnuti u ovo odličnu momčad. Ako itko dođe imat će jako težak posao ući u prvu momčad. Čestitam momcima na odličnoj polusezoni i hvala upravi te našim navijačima na velikoj podršci – zaključio je Trupina.

Sloga Zdenci – Borova 4:0 (prekid u 17. minuti)
Igrač utakmice: Florijan Rupčić

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”611926″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content