FOTO Sloga iz Zdenaca s čak jedanaest zgoditaka u Koriji proslavila naslov jesenskog prvaka

U posljednjem kolu jesenskog dijela 1. županijske nogometne lige prvoplasirana Sloga iz Zdenaca gostovala je kod posljednjeplasirane momčadi lige, Omladinca u Koriji.

Od početka gosti su krenuli s ciljem da postignu pogodak, ali nisu imali završnicu. Domaća obrana uspjela je izblokirati sve njihove udarce na gol do 18. minute. U tom trenutku sudac Matija Presečan okarakterizirao je jedan kontakt u domaćem kaznenom prostoru prekršajem te je pokazao na bijelu točku. Iskusni Igor Dunković bio je precizan i doveo Slogu u prednost 1:0.

Dvije minute kasnije nakon jednog grubljeg prekršaja isti igrač iz slobodnog udarca povećao je na 2:0 za gostujući sastav. Rezultat se nije mijenjao do posljednje dvije minute prvog dijela. U 43. minuti efektno je poentirao Florijan Rupčić, a minutu kasnije strijelac je bio Patrik Turković.

IMG 0181

Na početku drugog dijela gosti postižu još tri zgoditka. U 48. minuti strijelac je bio Florijan Rupčić, u 51. Antonio Vratković, a u 54. ponovno Florijan Rupčić. U 66. minuti zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti domaći igrač Valentino Jeličić.

Brojčanu nadmoć gosti su rezultatski materijalizirali s još četiri zgoditka. Prvog u toj seriji je postigao Patrik Turković, a ostala tri Danijel Ciglar. Nogometaši Sloge su s oduševljenjem dočekali posljednji sudački zvižduk i proslavili naslov jesenskog prvaka.

IMG 0206

-Zahvaljujem se igračima, koji su odlično odradili sve treninge i utakmice. Njihovim trudom i zalaganjem došli smo do ovog rezultata. Naravno iza nas je stajala i uprava kluba, koja nas je pratila na svakom koraku. Radili smo kvalitetno, rad se na kraju isplatio. Uz iskusne igrače sve više se ističu i naši mladi igrači Zeman, Stjepić, Marenić… U proljeće ćemo istim tempom pokušati doći do naslova. Imat ćemo kvalitetne konkurente u Graničar Bušetini, Mladosti iz Čačinaca i Bratstvu. Mi ćemo se pripremiti da kvalitetno odgovorimo svim izazovima – na kraju polusezone zadovoljan postignutim rezultatom bio je trener Sloge iz Zdenaca Dragan Trupina.

Omladinac Korija – Sloga Zdenci 0:11
Igrač utakmice: Florijan Rupčić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”612587″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content