FOTO Virovitica demolirala Graničar iz Đurđevca: Josip Ivačić započeo, Nikola Suvajac zaključio virovitičku golijadu

U 14. kolu 3. hrvatske nogometne lige Sjever, nogometaši Virovitice na svom su terenu dočekali stare rivale – Graničar iz Đurđevca. “Picoki” su sezonama znali biti “tvrd orah” “Mikešima” u nogometnim obračunima.

Na početku ovogodišnjeg natjecanja Virovitica je u Đurđevcu minimalno izgubila od Graničara 1:0. Tijekom ove sezone u nekoliko navrata virovitički nogometaši su dominirali igrom na terenu, ali nisu došli do punog plijena. Ovog puta odlično su krenuli u susret, a tako su i završili. Pobijedili su 7:0, ali da su postigli dvostruko više zgoditaka ne bi bilo nezasluženo.

MG 0067

Od samog početka nogometaši u narančasto – crnim dresovima su krenuli odlučno. U petoj minuti semafor je pokazivao 1:0. Ubačaj s desne strane napada Josip Ivačić je tijelom pospremio u nebranjeni dio mreže.

Redale su se nove prilike, a do promjene rezultata je došlo u 23. minuti kada je iskusni Nikola Suvajac izveo slobodni udarac, lopta je zakačila jednog obrambenog igrača i ušla u mrežu za 2:0. Na odmor se otišlo s rezultatom 2:0 iako je mogli biti najmanje dvostruko više u gostujućoj mreži.

MG 0054

U 54. minuti Davor Sinjaković je povećao na 3:0. Slijedila su dva zgoditka Angela Bernarda Radovića. Prvi je bio iz prodora u 54. minuti, a drugi nakon nesebične asistencije Josipa Ivačića i povratne lopte u 59. minuti. Priču je zaključio Nikola Suvajac s još dva svoja zgoditka. Prvi je bio iz kaznenog udarca u 66. minuti, a drugi iz izvrsno izvedenog slobodnog udarca u 86. minuti.

IMG 0373 Custom

Veliku razliku domaći trener Goran Bosilkovski iskoristio je za uvođenje u igru mladih igrača, Patrika Kvrgnjaša, Davida Pelca i Filipa Kukolja, koji su s nekoliko poteza pokazali, da se na njih može ozbiljno računati. Minutu prije kraja igru je morao napustiti gostujući igrač Luka Lenardić zbog drugog žutog kartona.

IMG 0380 Custom e1605984394509

-Čestitam svojim momcima na odličnoj igri i uvjerljivoj pobjedi. Pred nama je sada odmor i početak priprema za drugi dio sezone, u kojoj ćemo pokušati uhvatiti doigravanje za prvaka – nakon susreta zadovoljan je bio trener Virovitice Goran Bosilkovski, koji je ovom uvjerljivom pobjedom ujedno proslavio i svoj rođendan.

Virovitica – Graničar Đurđevac 7:0
Igrač utakmice: Nikola Suvajac

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak i M. Šolc)

[g-gallery gid=”613167″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content