Na području VPŽ 17 novih slučajeva: Prešli smo brojku od 900 zaraženih od početka pandemije

Od početka pandemije područje Virovitičko-podravske županije zabilježilo je 912 zaraženih virusom SARS-CoV-2, zbroj je to uz 17 novoinficiranih, izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ zabilježeno je 18 novih slučajeva, no jedna od pozitivnih osoba dolazi iz Kloštra Podravskog. Ostalih 17 je s područja sljedećih gradova i općina: Virovitica (5), Slatina (5), Sopje (4), Špišić Bukovica (2) i Čađavica (1).

Na liječenju u Općoj bolnici Virovitica i nadalje je 18 pozitivnih COVID-19 pacijenata, 17 ih je s područja Virovitičko-podravske županije, a jedna osoba je iz Daruvara. U KBC-u Osijek su i nadalje četiri pacijenta s područja VPŽ, svi se nalaze u Respiracijskom centru na respiratoru.

Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije zarazilo se 912 osoba. Istodobno je preminulo devet žena i osam muškaraca. Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije apeliraju na odgovorno ponašanje uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content