NESTALO “KEMIJE” S IGRAČIMA Vjekoslav Vučeta više nije trener virovitičkog nogometnog trećeligaša

Nakon subotnjeg domaćeg poraza do Rudara iz Murskog Središća, tijekom nedjelje došlo je do sporazumnog prekida suradnje između Nogometnog kluba Virovitica i dosadašnjeg trenera seniorske momčadi Vjekoslava Vučete.

Očito je nestalo “kemije” između trenera i igrača, koja bi osigurala nastavak uspješne suradnje. Vučeta je momčad Virovitice preuzeo u listopadu prošle godine i u prvoj sezoni natjecanja u novoformiranoj 3. hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever bio nadomak plasmana u doigravanje za prvaka. Međutim, zbog pandemije koronavirusa sezona je prekinuta.

Ljetos je momčad osvježena s nekoliko kvalitetnih igrača, ali ozljede i odlasci igrača u klubove iz viših liga okrnjili su sastav, što se na kraju osjetilo i na rezultatima. Veliki problem virovitičkih nogometaša bile su utakmice na domaćem terenu. U šest domaćih prvenstvenih utakmica imali su samo jednu pobjedu, dva remija i tri poraza.

U klubu treneru zahvaljuju na dosadašnjoj suradnji te mu žele puno uspjeha u nastavku daljnje trenerske karijere. Klupska operativa trenutno intenzivno pregovara s nekoliko kandidata za poziciju trenera seniorske momčadi.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content