NOVI PODACI IZ OBŽ-A: 168 novozaraženih koronavirusom, preminulo 5 osoba

Tijekom posljednja 24 sata u laboratorijima KBC-a Osijek i ZZJZ Osječko-baranjske županije obrađena su 442 uzoraka, od kojih su uzorci 168 osoba s područja županije bili pozitivni na koronavirus, priopćeno je danas iz Stožera civilne zaštite osječko-baranjske žipanije.

Najviše je novooboljelih, kao i do sada, s područja grada Osijeka i osječkih prigradskih naselja, njih 62, dok je 19 iz Valpova, 11 iz Našica, osam iz Donjeg Miholjca, sedam iz Belišća, po šest iz Belog Manastira i Đakova.

Šest pozitivnih nalaza bilo je i za osobe iz Čepina, po četiri za osobe s područja općina Bizovac, Đurđenovac, Koška i Petrijevci. Po tri osobe su s područja općina Bilje, Darda i Ernestinovo. Po dvije novopozitivne osobe bilježimo u Kneževim Vinogradima i Marijancima, a po jednu u Popovcu, Čemincu, Donjoj Motičini, Drenju, Viškovcima, Vladislavcima, Antunovcu, Trnavi, Levanjskoj Varoši, Podravskoj Moslavini, Popovcu, Magadenovcu i Vuki.

Na liječenju u KBC-u Osijek nalazi se 164 pacijenta, od kojih je 28 na respiratoru, dok se u 47 Covid bolesnika nalazi u Općoj županijskoj bolnici Našice.

Tijekom posljednja 24 sata u KBC-u Osijek preminulo je pet osoba pozitivnih na Covid-19 s područja Osječko-baranjske županije. Dvije muške osobe iz Osijeka, 1941. i 1952. godište, jedna muška osoba iz Višnjevca 1964. godište, jedna ženska osoba iz Osijeka, 1931. godište i jedna ženska osoba iz Belišća, 1943. godište.

U samoizolaciji je danas ukupno 1.859 osoba, a policijskom provjerom nije utvrđeno niti jedno kršenje mjera. (www.icv.hr, tj)

Povezane vijesti

Skip to content