Održani izbori u Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica, evo tko je izabran

Na temelju Pravilnika o izborima u Hrvatskom Crvenom križu u Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica održane su izborne skupštine za predsjednike i zastupnike u skupštini Gradskog društva Crvenog križa Virovitica.

Izbori su provedeni u razdoblju od 20. studenoga 2020. do 25. studenoga 2020. godine.

Rezultati izbora su sljedeći:

Društvo Crvenog križa Mjesnog odbora „Matije Gupca“ – za predsjednika je izabran Drago Bašnec, a za zastupnika u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabran je Slavko Kepec.

Društvo Crvenog križa Mjesnog odbora „Josipa Jurja Strossmayera“ – za predsjednika je izabran Hrvoje Belobrk, a za zastupnika u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabran je Kristijan Gostimir.

Društvo Crvenog križa Mjesnog odbora „Zbora narodne garde“ – za predsjednika je izabran Dražen Zakoč, a za zastupnika u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabran je Mato Krizmanić.

Društvo Crvenog križa Mjesnog odbora „Stjepan Radić“ – za predsjednicu je izabrana Nedjeljka Županić, a za zastupnicu u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabrana je Sanja Kirin.

Društvo Crvenog križa Mjesnog odbora „Taborište“ – za predsjednicu je izabrana Marina Šurkalović koja je i izabrana zastupnica u Skupštinu HCK GDCK Virovitica.

Mjesno društvo Crvenog križa Milanovac  – za predsjednika je izabran Antun Han.

Mjesno društvo Crvenog križa Jasenaš – za predsjednika je izabran Anto Ojdanić,  a kao zajednička zastupnica ispred Mjesnih društava Milanovac i Jasenaš u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabrana je Margareta Ptiček.

Mjesno društvo Crvenog križa Rezovac – za predsjednicu je izabrana Božica Lanščak.

Mjesno društvo Crvenog križa Rezovačke Krčevine – za predsjednika je izabran Damir Košić, a kao zajednička zastupnica ispred Mjesnih društava Rezovac i Rezovačke Krčevine u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabrana je Božica Lanščak.

Mjesno društvo Crvenog križa Podgorje – za predsjednicu je izabrana Patricija Kvrgnjaš, a za zastupnika u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabran je Slobodan Kolarević.

Mjesno društvo Crvenog križa Sveti Đurađ – za predsjednika je izabran Zdravko Osterman, a za  zastupnika u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabran je Ivan Ćavarušić.

Mjesno društvo Crvenog križa Čemernica – za predsjednika je izabran Ivica Blažević, a za zastupnika u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabran je Anto Tutić.

Mjesno društvo Crvenog križa  Korija – za predsjednicu je izabrana Božena Rajnović, a za zastupnika u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabran je Ivan Hanzić.

Općinsko društvo Crvenog križa  Suhopolje – za predsjednicu je izabrana Tugomila Jelena Reder, a za zastupnike u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabrani su Anto Škraba, Slaven Kožar i Tugomila Jelena Reder.

Općinsko društvo Crvenog križa Pitomača – za predsjednicu je izabrana Željka Kovač, a za zastupnike u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabrani su Josip Ivoš, Igor Maresić, Željka Begović, Petra Ratajec i Željka Kovač.

Općinsko društvo Crvenog križa Lukač – za predsjednika je izabran Branko Videković, a za zastupnike u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabrani su Saša Topić i Branko Videković.

Općinsko društvo Crvenog križa Gradina – za predsjednika je izabran Damir Kaladić, a za zastupnike u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabrani su Zdenko Blažičević i Damir Kaladić.

Općinsko društvo Crvenog križa Špišić Bukovica – za predsjednicu je izabrana Vesna Posavec, a za zastupnike u Skupštinu HCK GDCK Virovitica izabrane su Ivana Simeunović i Vesna Posavec.

(GDCK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content