OPĆINA SOPJE Završeni radovi: Pogledajte kako izgleda novoobnovljeni Mjesni dom u Kapincima

Nakon provedenih radova na vanjskom dijelu zgrade (prošle godine) Mjesnog doma u Kapincima, mjestu u općini Sopje, ovih su dana završeni i radovi uređenja unutrašnjosti.

Mjesni dom u Kapincima obišao je načelnik općine Sopje Berislav Androš.

– Ovih dana završena je druga faza uređenja Mjesnog doma u Kapincima. Prošle godine smo imali sufinanciranje putem natječaja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije gdje se radilo o vanjskoj obnovi, dakle uređenju krovišta, stolarije i fasade. Ove smo godine, u razgovoru s predsjednikom Mjesnog odbora Kapinci i s predsjednicima udruga koje djeluju u tom mjestu, dogovorili uređenje unutrašnjosti doma. Sada je to jedna završena priča, a ono što još preostaje je opremanje doma interijerom, i to vjerujem da ćemo do kraja ove godine riješiti. Nagodinu još planiramo asfaltiranje parkirališta i platoa ispred samog Mjesnog doma – rekao nam je načelnik Androš.

Uz sredstva dobivena od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Općina Sopje je također financirala dio sredstava koji je bio potreban da se Mjesni dom u Kapincima obnovi i uredi kako bi bio u funkciji i dan na korištenje mještanima ovog naselja u općini Sopje.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”612758″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content