Predavanje u virovitičkoj knjižnici “Europa pred vratima Vaše tvrtke” u utorak, 10. studenog

U utorak, 10. studenoga u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica održat će se predavanje na temu: Europa pred vratima Vaše tvrtke. Početak predavanja je 18 sati. Predavanje organizira Informacijski centar EuropeDirect Virovitica i Razvojna agencija VIDRA u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom u Hrvatskoj (Zagreb), Poduzetničkim inkubatorom Virovitičko-podravske županije i Gradskom knjižnicom i čitaonicom Virovitica.

Predavanje će održati Irena Spahić iz Hrvatske gospodarske komore, Europske poduzetničke mreže Hrvatske.

Europska poduzetnička mreža Hrvatske pruža potporu i savjetgospodarstvenicima diljem Europe te im pomaže maksimalno iskoristiti mogućnosti Europske Unije i jedinstvenog europskog tržišta. Usluge Mreže specifično sukreirane za male i srednje poduzetnike (MSP), ali su dostupne i poslovniminstitucijama, istraživačkim centrima te sveučilištima u cijeloj Europi. Mreža pruža informacije o zakonodavstvu EU, pomoć pri transferu tehnologije ili pronalaska poslovnog partnera te informacije o mogućnostima financiranja poslovanja.

Cilj predavanja je informirati građane Virovitičko-podravske županije o radu Europske poduzetničke mreže u Hrvatskoj s naglaskom na usluge koje Mreža pruža poduzetnicima s područja Hrvatske, koje informacije su u mogućnosti pružiti i kako pomoći pri internacionalizaciji poslovanja i pronalasku potencijalnih partnera na stranom tržištu.

Kako bi osigurali poštivanje propisanih epidemioloških mjera, broj posjetitelja je ograničen, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail: [email protected] .

(www.icv.hr, europedirect-vpz.eu)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content