Projekt Drava LIFE: Održan koordinacijski sastanak projektnih partnera

Jučer, 25. studenog, putem Zoom platforme održan je sastanak projektnih partnera s kontrolorom i EASME savjetnikom na projektu Drava LIFE – Integrirano upravljanje rijekom na kojemu se raspravljalo o napretku projekta, izazovima s kojima se projektni tim suočava te planovima za produljenje razdoblja provedbe.

Domaćin sastanka bio je Jasmin Sadiković kao koordinator projekta iz Udruge za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek. Ispred Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije sudjelovale su ravnateljica Tatjana Arnold Sabo i Sanja Janković, viša stručna suradnica za pripremu i provedbu projekata. Sastanku su prisustvovali i predstavnici svih projektnih partnera: Hrvatske vode (nositelj projekta), Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Varaždinske županije, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije, WWF Adria, WWF Austria, kao i kontrolor Nikica Skroza i EASME projektni savjetnik Šarunas Zableckis.

image001 7
Foto: virovitica-nature.hr

Prezentirane su sve projektne aktivnosti (finalizirane, u tijeku i one koje još nisu započele), kako bi se dao pregledan uvid u rezultate dosadašnje implementacije. Naposljetku su se definirali daljnji koraci u prvoj godini produljenja projekta Drava LIFE koji je trebao završiti 30. studenog 2020. godine.

(virovitica-nature.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content