Prometnu nesreću u Koriji uzrokovao pijani vozač: Policija objavila detalje

Prometnu nesreću koja se dogodila u petak, 30. listopada oko 21.15 sati, u Koriji je uzrokovao vozač osobnog automobila pod utjecajem alkohola, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

– Prometna nesreća se dogodila kada je 51-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,98 promila upravljao osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka Ulicom V. Nazora, smjerom istok-zapad kroz naselje Korija, gdje je dolaskom do kbr. 128 na sjevernoj prometnoj traci prednjim dijelom svojeg vozila udario u stražnji dio automobila virovitičkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljala 23 – godišnja vozačica, a koja je predhodno imala uključen desni pokazivač smjera radi skretanja na putni most.

Nakon udara, 51-godišnji vozač je svojim vozilom nastavio nekontrolirano kretanje nakon čega je sletio u kanal i udario u putni most, gdje se zaustavio, dok je kod automobila kojim je upravljala 23 – godišnja vozačica došlo do zanošenja stražnjeg dijela i udara u lijevi stražnji dio automobila zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 48 – godišnji vozač – stoji u policijskom priopćenju.

U prometnoj nesreći 23-godišnja vozačica te putnik i putnica u automobilu su zadobili tjelesne ozlijede. Isto tako, 23-godišnja vozačica i 48-godišnji vozač nisu bili pod utjecajem alkohola.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content