Sara Malčec i Matija Relić prvaci Hrvatske u katama!

Upravni odbor Hrvatskog karate saveza, zbog pandemije koronavirusa, otkazao je ekipno Prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste: kadete, juniore i mlađe seniore te je u Rijeci održano samo Prvenstvo Hrvatske u katama za kadete, juniore i mlađe seniore u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

Na prvenstvu iz Karate kluba “Virovitica”nastupili su: U kadetskom uzrastu Laura Erak i Lovro Erak koji su, po godinama, ušli tek u uzrast mlađih kadeta, a što im nije bila prepreka da nastupe u dvije godine starijem uzrastu. U kadetima su se pokazali vrlo kvalitetni, a nešto uspješnija bila je Laura koja je osvojila treće mjesto, dok je Lovri ipak malo nedostajalo da se izbori za plasman.

1 12

U juniorskom uzrastu nastupio je Matija Relić koji je u svom uzrastu bio najuspješniji, što pokazuje već nekoliko godina, pa je očekivano stupio na najviši tron osvojivši prvo mjesto i naslov državnog prvaka.

U mlađe seniorskom uzrastu nastupili su Sara Malčec i Matija Relić. Sara je bila briljantna te je i u svom uzrastu osvojila prvo mjesto. Podsjetimo da su ove godine u veljači Sara Malčec i Matija Relić osvojili prva mjesta na održanom seniorskom Prvenstvu Hrvatske.

U mlađim seniorima Matija Relić osvojio je treće mjesto, što mu je drugi plasman na ovom Prvenstvu Hrvatske.

Berba medalja bila bi daleko veća da nije otkazano ekipno Prvenstvo Hrvatske te da prošli mjesec natjecatelji virovitičkog kluba nisu bili suspendirani s Prvenstva Hrvatske u borbama za mlađe uzraste, zbog dodatnog potvrđivanja prijava koje je tražila natjecateljska komisija Hrvatskog karate saveza.

Kate tim iz Virovitice na Prvenstvu Hrvatske vodio je trener dr. Maks Šenjug.

(www.icv.hr, mš)

2 6

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content