U ZNAK SJEĆANJA NA VUKOVAR I ŠKABRNJU U Vukovarskoj ulici u Virovitici zapaljeni lampioni

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, u organizaciji Gradskog savjeta mladih grada Virovitice, zapaljeni su lampioni u virovitičkoj Vukovarskoj ulici u spomen na sve poginule i nestale hrvatske branitelje, kao i stanovnike koji su dali svoj doprinos u Grada heroja.

Osim u Vukovarskoj ulici, lampioni su zapaljeni i kod spomenika dr. Franje Tuđmana, ispred Gradske knjižnice i čitaonice.

IMG 0503 1

Obilježavanju Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje pridružili su se i saborski zastupnik Josip Đakić, zamjenici gradonačelnika Virovitice Damir Marenić i Vlasta Honjek – Golinac, predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss, članovi braniteljskih udruga, članovi Mladeži HDZ-a, Zajednice žena Katarina Zrinski…

Na ovaj simboličan način prisjećamo se žrtava Grada heroja i Škabrnje koji su simbol stradanja i patnje hrvatskog naroda u Domovinskom ratu. (virovitica.hr, fotografije: M. Rođak, T. Petrović, M. Bašić)

DJI 0006

[g-gallery gid=”612813″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content