Zatvaranjem “auto-pije” na kojoj se prodaje sve – od igle do lokomotive, Osječani ostaju bez svog omiljenog nedjeljnog “đira”

Tradicionalan sajam automobila i rabljenih stvari, svake nedjeljom privuče i nekoliko tisuća posjetitelja koji su u potrazi za nekim dijelovima, strojevima, kućanskim aparatima, vijcima ili bilo kakvim drugim predmetima koje ne mogu naći u trgovinama.

Nedjelji “buvljak” neki pak iskoriste samo za malo razgledavanja i čašicu razgovora uz koju prijepodne proleti “u hipu”, pa ne iznenađuje što “pija” vrvi ljudima. No, kako je Vlada donijela nove epidemiološke mjere kojima se zabranjuje rad sajmova i javna okupljanja s više od 25 ljudi, ni osječka autotržnica neće raditi do 21. prosinca.

-Zbog pogoršane epidemiološke situacije i odluke Stožera civilne zaštite RH o zabrani održavanja sajmova, od ove nedjelje otkazuje se održavanje tradicionalnog nedjeljnog sajma automobila i rabljenih stvari – poručili su iz Tržnica Osijek.

Tako će “kultno mjesto” za nedjeljnu šetnju i shopping, sljedeće četiri nedjelje zjapiti prazno, a Osječani će se morati zadovoljiti šetnjom po trgovačkim centrima čija se ponuda nikako ne može usporediti s raznolikošću i šarenilom najvećeg slavonsko-baranjskog buvljaka na kojem se može naći sve – od igle do lokomotive.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content