Antun Blažević čestitao rukometašicama: Ove mlade cure donijele su radost u naša srca i optimizam za ljepšu i bolju budućnost

Čestitke hrvatskim rukometnim reprezentativkama, stručnom timu i treneru Nenadu Šoštariću na povijesnom uspjehu uputio je i član Upravnog odbora HRS-a te predsjednik Rukometnog saveza VPŽ Antun Blažević.

-Najprije upućujem čestitke igračicama, treneru i stručnom timu na povijesnom uspjehu ženskog rukometa na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Danskoj. Ovaj uspjeh rukometašica je determiniran i “rukometnom vladom”, jer je HRS izabrao trenera Nenada Šoštarića, izuzetnog i cijenjenog rukometnog stručnjaka, koji je reprezentaciju regenerirao, dovodeći mlade igračice, među kojima je bila i naša sugrađanka Marijeta Vidak.
Veliki interes javnosti, za utakmice naše ženske rukometne reprezentacije na ovom europskom prvenstvu potvrdio je da je rukomet jedan od najpopularnijih kolektivnih sportova u Hrvatskoj, dakako tu su još i nogomet, vaterpolo, košarka…

Može se reći da su ove mlade cure donijele radost u naša srca i isto tako i optimizam za ljepšu i bolju budućnost za generacije koje dolaze, pokazale su da smo uz bok svima! Želim u ime HRS-a, Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije i u svoje osobno ime, svim sportašima, osobito onima iz svijeta rukometa, izuzetne sportske uspjehe koji će biti na ponos njih kao sportaša, ali i na ponos cijele Domovine Hrvatske. Na kraju želim svima zaželjeti najprije puno zdravlja, sreće i radosti za nadolazeće božićne blagdane, te sretnu i uspješnu 2021. godinu.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content