Božićna i novogodišnja čestitka virovitičko-podravskog župana Igora Androvića: Ponašajmo se odgovorno, kako bi ponovno mogli slobodno zagrliti svoje bližnje, naše djedove i bake, očeve i majke

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović uputio je čestitku svim žiteljima Virovitičko-podravske županije i čitateljima Virovitičkog lista u povodu blagdana Božića i Nove godine:

– U godini koja je pred nama, u vrijeme življenja pandemije koronavirusa svim žiteljima Virovitičko-podravske županije želim puno zdravlja, obilje radosti, mira i blagoslova. Ponašajmo se odgovorno kako bi ova pandemija trajala što kraće, kako bismo ponovno mogli slobodno zagrliti svoje bližnje, naše djedove i bake, očeve i majke, kojima taj topli ljudski zagrljaj ponekad znači sve na svijetu. Svi jedva čekamo dan kada ćemo moći slobodno pružiti ruku prijatelju ili svakome od vas, čestitati našim školarcima, poduzetnicima i sportašima na njihovim uspjesima. Dan kada ćemo moći zagrliti naše medicinske djelatnike koji su od prvog dana na prvoj crti obrane od COVIDA-19.

No, i u ovakvim uvjetima Virovitičko-podravska županija stvara i stvarat će bolje uvjete za život poduzetnika, obrtnika, gospodarstvenika i poljoprivrednika, pomažući koliko može, kako bi vam danas bilo lakše, kako bi sutra, kada pandemija završi, mogli u ravnopravnu utrku na hrvatska i inozemna tržišta. Županija će i u idućoj godini, unatoč ovoj pandemiji, graditi nove škole, započeti s obnovom rodilišta u Virovitici, davati potpore poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima. Nama život ne smije stati, moramo živjeti zbog vas i naše djece. Uz čuvanje naše baštine, uz poruke mira, ljubavi, dostojanstva, mudrosti i razboritosti, svim žiteljima Virovitičko-podravske županije, svim vjernicima, kao i svim ljudima dobre volje od srca želim čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2021. godinu.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content