COVID-19 u VPŽ: Preminula tri muškarca, novozaraženih je 27, najviše u Virovitici

U posljednja 24 sata, trojica muškaraca, 1945., 1951. i 1954. godište, preminula su uslijed infekcije COVIDOM-19, a pritom su imali i brojne komorbiditete, izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Broj preminulih osoba od koronavirusa s područja VPŽ time je narastao na šezdeset i šest.

Ukupno 67 osoba testirano, njih 15 je još u obradi, a bilježi se novih 27 osoba inficiranih koronavirusom na području naše županije. 15 je ženskog, a 12 je muškog spola, dvanaest ih je srednje životne dobi, devetero je starijih, mlađih je četvero i dvoje je djece.

Novozaraženi dolaze sa sljedećih područja općina i gradova – Virovitica (16), Slatina (4), Orahovica (2), Špišić Bukovica (1), Crnac (1), Suhopolje (1), Čačinci (1), Pitomača (1). S područja Virovitičko-podravske županije hospitalizirano je 47 COVID-19 pacijenata. Njih 43 je u Općoj bolnici Virovitica, a četvero ih je u KBC-u Osijek.

Od početka korona virusa na području Virovitičko-podravske županije koronavirusom se zarazilo 2.764 osoba. Nažalost, šezdeset i šest osobe je preminulo od posljedica infekcije COVIDOM-19. Iz Stožera civilne zaštite VPŽ apeliraju na odgovornom ponašanju i poštivanju epidemioloških mjera. (www.vpz.hr, Fotografija: Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content