FOTO Pogledajte kako izgledaju noćni radovi na željezničkom kolodvoru u Pitomači

Radovi na remontu pruge od Virovitice do Pitomače ni u ove zimske dane ne staju. Naprotiv, radi se punom parom. Jučer (srijeda) smo obišli radove na željezničkom kolodvoru u Pitomači gdje se radi i kad pada snijeg i kada su temperature ispod nule… Pogledajte u našoj fotogaleriji kako to izgleda, a ovih dana HŽinfra je izdao i nove informacije vezane uz prometovanje vlakova u tom smjeru kao i informacije o zatvaranju pruge.

Zbog remonta pruga Koprivnica – Dalj bit će zatvorena za promet između kolodvora Virovitica i Pitomača od 9. prosinca u 6.30 sati do 10. prosinca u 18.20 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Kloštar – Virovitica i obratno, Pitomača – Virovitica i obratno, Špišić Bukovica – Virovitica i obratno te Virovitica – Koprivnica i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje. Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pronaći ovdje.

Zbog remonta pruga Koprivnica – Dalj bit će zatvorena za promet između kolodvora Virovitica i Pitomača od 14. do 18. prosinca od 10.00 do 14.10 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Pitomača – Virovitica i obratno, Špišić Bukovica – Virovitica i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja. (www.icv.hr, HŽinfra)

[g-gallery gid=”614232″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content