Hotel Kurija Janković dobitnik Priznanja za kontinuiranu višegodišnju izvrsnost u poslovanju

Hotel Kurija Janković dobitnik je Priznanja za izvrsnost u poslovanju koju dodjeljuje HotelsCombined, vodeća svjetska web stranica za usporedbu cijena hotela koju koristi više od 300 milijuna putnika svake godine. Udružena je sa svim glavnim web stranicama za rezervaciju (npr. Booking.com, Expedia, Agoda itd.) te tako predstavlja jedinstvenu tražilicu hotela za putnike. HotelsCombined “Priznanje izvrsnosti” olakšava putnicima pronalazak najboljih hotela i jamči najbolju vrijednost za njihov novac.

HotelsCombined prepoznao je Kuriju Janković među najboljim hotelima u Hrvatskoj te ju odabrao za službenu nagradu “Priznanje za izvrsnost”. Ovaj je izbor proizašao korištenjem podataka o recenzijama gostiju ostavljenih velikom broju pružatelja smještaja iz Hrvatske, a među kojima je Kurija Janković dobila konstantno visoku ocjenu zadovoljstva gostiju i stručnjaka turističke industrije.

Hotel Kurija Jankovic Certificate

Hotel Kurija Janković ovako se pridružuje elitnoj grupi hotela širom svijeta kojima je dodijeljeno HotelsCombined priznanje za izvrsnost. Ova ekskluzivna kolekcija visoko ocijenjenih smještaja odabrana je koristeći strogi niz kriterija kao što su kvaliteta i dosljednost recenzija, odsutnost ponavljajućih ili neriješenih problema s klijentima, popularnost objekta i naravno, ukupan rezultat.

“Oduševljeni smo suradnjom s najboljim hotelima u Hrvatskoj. Hotel Kurija Janković dokazao je svoje mjesto među njima ovom nagradom i predanošću u pružanju visokokvalitetnih usluga svim gostima ”, rekla je Melinda Balazs, voditeljica programa dodjele HotelsCombined nagrada.

Screenshot 2020 12 16 Hotel Kurija Jankovic dobitnik Priznanja za izvrsnost

“Na kraju ove, svima nama u industriji putovanja, teške 2020. godine na adresu našeg hotela pristiglo je “Priznanje izvrsnosti” koje dodjeljuje HotelsCombined. Priznanje je to koje smo dobili od naših gostiju za gotovo petogodišnji kontinuirani rad na kvaliteti usluge koju pružamo, a koja je na online booking servisima ocijenjena visokom 9.3/10 ocjenom. Online prisutnost je nešto što je nužno u gotovo svim sferama poslovanja, a pogotovo u turističkim djelatnostima kao što je naša. Uz prezentaciju na vlastitoj web stranici, u viziji našeg poslovanja od početka je naglasak stavljen na aktivnu uključenost našeg hotela na online booking stranicama te prisutnost na društvenim mrežama. Na tim platformama nismo samo pasivni promatrači, već smo u konstantnom kontaktu s našim gostima i klijentima gdje razvijamo jedan poslovno-prijateljski odnos.

Internet je tako mjesto gdje svatko može reći svoje mišljenje te je na taj način kvaliteta naše usluge svakodnevno promatrana i u konačnici ocjenjena kroz recenzije naših gostiju. Iz tih recenzija i mi sami učimo jer direktno kroz oči gostiju vidimo što je ono što radimo dobro, a što je ono što možemo dodatno unaprijediti. Ovako visoka ocjena pohvala je i nagrada svim zaposlenicima hotela koji od početka poslovanja kontinuirano rade na pružanju brze, učinkovite i kvalitetne usluge uz neizostavnu ljubaznost i susretljivost. Uz uvijek prisutnu želju i potrebu da budemo još bolji i da neprestano unapređujemo naše poslovne procese, ovo priznanje nam svakako daje vjetar u leđa da smo na dobrom putu te nam pruža dozu optimizma za vrijeme koje je pred nama.” – rekla je Sanja Sudar, hotel manager. (www.kurija-jankovic.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content