Nekadašnja rukometna reprezentativka M. Kožnjak: Želim puno uspjeha našoj Marijeti, nadamo se medalji

Podršku našim reprezentativkama pred utakmicu poluzavršnice Europskog prvenstva u Danskoj, koju igraju danas (petak) u 18 sati, dale su i nekadašnje rukometne reprezentativke iz Virovitice Zdenka Premužić i Maja Kožnjak.

– Već duže od godinu dana nisam u rukometu, ali iz Njemačke, gdje također do sada nije bilo TV prijenosa, pomalo pratim zbivanja na Europskom prvenstvu u Danskoj. Izbornik Nenad Šoštarić stvorio je kompaktnu ekipu, koja je klapa i koja može rezultatski još napredovati. Imaju moju punu podršku – rekla nam je Zdenka Premužić, koja već godinu dana živi u Njemačkoj.

IMG 1563 Custom

Maja Kožnjak ovoga je ljeta završila svoju dugogodišnju igračku karijeru i objesila “sportske papuče” o klin. Naravno da nije izašla iz sportskih voda. Trenira buduće virovitičke rukometne zvijezde, koje su napravile tek prve korake u ovom sportu.

– Želim našim reprezentativkama da u petak navečer pobjede i dođu do medalje. Igrala sam niz godina za reprezentaciju, ali nikada nisam imala ovakvu priliku. Nadam se najboljem ishodu. Učinile su nas totalno ponosnima i digle su cijelu Hrvatsku na noge. Želim puno uspjeha i našoj Virovitičanki Marijeti Vidak. Nadam se da će reprezentacija donijeti medalju u Hrvatsku – svoje nasljednice podržala je Maja Kožnjak.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak i M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content