OPĆINA FERIČANCI Potpisan ugovor vezan uz izradu projektne dokumentacije za rekonstrukciju nerazvrstane ceste u Feričancima

Među općine s kojima je danas osječko-baranjski župan Ivan Anušić potpisao ugovore o sufinanciranju projektne dokumentacije za provedbu projekata iz mjera Programa ruralnog razvoja RH, uz Čeminac i Jagodnjak, svrstala se i općina Feričanci.

Njoj je odobren iznos od 93 tisuće kuna, a prema riječima načelnika općine Feričanci Marka Kneževića, sredstva će se iskoristiti za izradu projektne dokumentacije za rekonstrukciju nerazvrstane ceste NC br. 13 u Feričancima. Knežević je istaknuo kako je, posebice sada u ovim teškim vremenima, financijska potpora Osječko-baranjske županije izuzetno značajna za razvoj i poboljšanje uvjeta i kvalitete života mještana.

IMG 0840 rotated

Osječko-baranjska županija u svom je proračunu osigurala iznos od 950 tisuća kuna za potpore za sufinanciranje projektne dokumentacije za provedbu Mjere 7. Podmjere 7.2 i 7.4. iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020. godine.

Potpore se odobravaju za troškove investicijskih i drugih studija i pripremnih dokumenata, te elaborata, a sve s ciljem realizacije Županijske razvojne strategije koja se odnosi na razvoj infrastrukturnih sustava radi unaprijeđenja kvalitete života u ruralnom području.
Danas su potpisana tri ugovora u vrijdnosti 344 tisuće kuna, a po ovom natječaju u 2020. godini raspodjeljeno je 608 tisuća kuna.

(www.icv.hr, tj)

IMG 0839 rotated

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content