Ovog vikenda djeci su pokloni povodom sv. Nikole stizali na kućne adrese, podjela se nastavlja i tijekom ovog tjedna

U suradnji sa Savjetom mladih Grada Virovitice i vijećima mjesnih odbora, ovog vikenda povodom sv. Nikole započela je podjela poklona djeci koja ne pohađaju vrtić, a još nisu krenula u školu. Podjela poklona trajat će i tijekom ovog tjedna.

Grad Virovitica je, kao i svake godine nabavio poklone za svoje najmlađe stanovnike. No s obzirom na epidemiološku situaciju, podjela poklona nije bila moguća na način kako smo to organizirali prethodnih godina. Zbog zabrane okupljanja, pokloni koje je nabavio Grad Virovitica u suradnji s vijećima mjesnih odbora, podijeljeni su u školama i vrtićima u gradu Virovitici i prigradskim naseljima (učenicima od 1. do 4. razreda).

Djeci koja ne pohađaju vrtić i školu, pokloni se dostavljaju na kućnu adresu.

Predsjednici vijeća mjesnih odbora Miljenko Sabo (Čemernica), Ivan Ćavarušić (Sv. Đurađ), Mario Lukačević (Milanovac), Milan Krmpotić (Podgorje), Josip Blažević (Golo Brdo) i Božena Rajnović (Korija), u suradnji s članovima vijeća mjesnih odbora, poklone su tijekom vikenda podijelili na području svojih prigradskih naselja. Na području grada Virovitice poklone je dijelio Savjet mladih Grada, a podjela će se nastaviti i tijekom ovog tjedna. Također, ovog tjedna pokloni će biti dostavljeni i djeci s područja Taborišta, Rezovca i Rezovačkih Krčevina. (virovitica.hr)

[g-gallery gid=”614523″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content