PAKET24 PREMIJER LIGA Slatinčani i Virovitičani nosili Poreč do iznenađujuće pobjede protiv vodeće Gorice

Nakon poraza od Zameta u Rijeci, rukometaši Poreča u utorak navečer gostovali su u odgođenom susretu 6. kola Paket24 Premijer lige u Velikoj Gorici, gdje su pobijedili trenutno vodeću momčad lige Goricu 22:20.

Od samog početka utakmice domaća momčad je bila u konstantnoj prednosti od dva do tri zgoditka. Na odmor se otišlo s prednošću Gorice 11:7. Ista priča se nastavila i u drugom dijelu. Domaći su već vjerovali da će upisati dva nova boda, ali gosti iz Poreča se nisu predavali.

Dvanaest minuta prije kraja domaća momčad kao da je stala. Od rezultata 19:15 za Goricu u sedam minuta Poreč serijom 7:0 stiže do prednosti 22:19, što je praktički značilo gostujuću pobjedu. Do kraja Gorica je uspjela samo smanjiti na 22:20. Time je Gorica doživjela drugi prvenstveni poraz u ovoj sezoni, a Poreč se ozbiljno priključio u borbu za prva četiri mjesta, koja vode u ligu za prvaka.

Pola zgoditaka za Poreč postigli su igrači iz Slatine i Virovitice. Najbolji strijelac utakmice bio je Slatinčanin Matej Medved sa sedam zgoditaka, Vedran Mataija postigao ih je tri, a Luka Moslavac jedan, dok se Karlo Moslavac nje upisao u strijelce.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content