Proračun Općine Feričanci za 2021. godinu iznosi preko 9 milijuna kuna

Na posljednjoj ovogodišnjoj 30-oj sjednici Općinskog vijeća Općine Feričanci, održanoj u prostorijama DVD-a Feričanci zbog epidemioloških mjera, jednoglasno je prihvaćen proračun za 2021. godinu u iznosu od 9.050.000 kuna.

Kako je istaknuo načelnik općine Feričanci Marko Knežević, poračun je realan, razvojan, ali i socijalan. Dodao je i da se u njemu nalaze i neki veliki infrastrukturni projekti koji bi već iduće godine trebali doprinjeti ljepšoj i kvalitenijoj vizuri same općine.

Knežević se ujedno zahvalio svim vijećnicima na prihvaćanju prijedloga proračuna, najvažnijeg dokumenta za svaku općinu ili grad.

Osim proračuna, vijećnici su jednoglasno prihvatili i prijedloge javnih potreba u socijalnoj skrbi, kulturi, tehničkoj kulturi i sportu Općine Feričanci za 2021. godinu, te godišnji plan i program rada Vlastitog pogona Općine Feričanci za nadolazeću godinu. Prihvaćen je i prijedlog Odluke o projektnom udruživanju Turističke zajednice Grada Našica, Općine Podgorač, Općine Donja Motičina i Općine Feričanci.

Načelnik općine Marko Knežević i predsjednik Općinskog vijeća Marin Benić zahvalili su vijećnicima na radu i dobroj suradnji zaželjevši im sretan Božić i novu 2021. godinu.

(www.icv.hr, tj)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content