Proračun Općine Feričanci za 2021. godinu iznosi preko 9 milijuna kuna

Foto: Radio Našice

Na posljednjoj ovogodišnjoj 30-oj sjednici Općinskog vijeća Općine Feričanci, održanoj u prostorijama DVD-a Feričanci zbog epidemioloških mjera, jednoglasno je prihvaćen proračun za 2021. godinu u iznosu od 9.050.000 kuna.

Kako je istaknuo načelnik općine Feričanci Marko Knežević, poračun je realan, razvojan, ali i socijalan. Dodao je i da se u njemu nalaze i neki veliki infrastrukturni projekti koji bi već iduće godine trebali doprinjeti ljepšoj i kvalitenijoj vizuri same općine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Knežević se ujedno zahvalio svim vijećnicima na prihvaćanju prijedloga proračuna, najvažnijeg dokumenta za svaku općinu ili grad.

Osim proračuna, vijećnici su jednoglasno prihvatili i prijedloge javnih potreba u socijalnoj skrbi, kulturi, tehničkoj kulturi i sportu Općine Feričanci za 2021. godinu, te godišnji plan i program rada Vlastitog pogona Općine Feričanci za nadolazeću godinu. Prihvaćen je i prijedlog Odluke o projektnom udruživanju Turističke zajednice Grada Našica, Općine Podgorač, Općine Donja Motičina i Općine Feričanci.

Načelnik općine Marko Knežević i predsjednik Općinskog vijeća Marin Benić zahvalili su vijećnicima na radu i dobroj suradnji zaželjevši im sretan Božić i novu 2021. godinu.

(www.icv.hr, tj)