PRVA RUKOMETNA LIGA U-17 Virovitičani i Slatinčani srušili nade premijerligaša Spačve

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić odigrane su utakmice 1. lige U-17. Mladi rukometaši Viro Virovitice i Slatine odmjerili su snage s nadama vinkovačkog premijerligaša Spačve.

Prvo su igrali Slatinčani. Gosti iz Vinkovaca imali su u prvom dijelu prednost od pet do šest zgoditaka. Na odmor se otišlo rezultatom 16:11 za Spačvu. U drugom dijelu kao da je na parket izašla neka druga ekipa Slatine. U obrani čvrsta, u napadu raspucana i efikasna. Za devet minuta su nadoknadili zaostatak i poveli. Uz jedan izuzetak, do kraja su imali minimalnu prednost i došli do pobjede 29:28.

IMG 1513 Custom

Slatina: Nikola Brnada, Noa Fazekaš 1, David Rožanković 1, Dino Majstorović 3, Zvonimir Bertić 9, Fran Kovač, Ivan Lukac 9, Karlo Škafar i Marko Šomođi 6. Trener: Viktor Frajhaut.

U drugom susretu rukometaši Viro Virovitice su kontrolirali rezultat. Na odmor se otišlo s minimalnom virovitičkom prednošću 19:18. U drugom dijelu mladi rukometaši Viro Virovitice kao da su ubacili u veću brzinu te su došli do uvjerljive pobjede 41:31.

IMG 1535 Custom

Viro Virovitica: Karlo Starčević, Roko Rendulić 1, Mateo Mijatović 4, Hrvoje Vašarević 9 (5), Ivan Jakuš 5, Dominik Arsić 7, Rene Velić 2, Marko Šulentić 7, Filip Kosanović, Matko Moslavac 4 i Davorin Kolar 2. Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”616337″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content