U četiri poduzetnička inkubatora u VPŽ popunjeno je 65 posto kapaciteta: 32 poduzetnika pronašla svoje mjesto u prostorima koje im sufinancira Županija

U zadnjih godinu dana na području Virovitičko-podravske županije, županijskim i europskim sredstvima, izgrađeni su novi poduzetnički inkubatori u Orahovici i Pitomači, dok je u Slatini, temeljito obnovljen i poduzetnicima prilagođen prostor bivšeg Doma zdravlja.

Bio je to projekt Mreža inkubatora VPŽ vrijedan 28 milijuna kuna za što je Virovitičko-podravska županija, kao nositelj, dobila 20 milijuna bespovratnih sredstava. Od prije nekoliko godina, iznimno uspješno radi i Poduzetnički inkubator u Virovitici. U ta četiri poduzetnička inkubatora (Virovitica, Slatina, Orahovica i Pitomača) ukupno je popunjeno 65 posto kapaciteta, uz 32 poduzetnika koji su pronašlo je svoje mjesto u prostorima koje im sufinancira Virovitičko-podravska županija.

U brošuri koju predstavlja Poduzetnički inkubator VPŽ, predstavljeno je desetero novih stanara, koji su iskazali interes medijski se predstaviti na ovaj način. Brošuru možete pogledati OVDJE, a ako želite postati stanar jednog od poduzetničkih inkubatora, informacije možete doznati na stranici Mreža inkubatora Virovitičko-podravske županije.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content