Unatoč koronavirusu prikupljene velike količine namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi”

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica za korisnike Socijalne samoposluge “Djelo ljubavi” u prosincu je podijelilo više paketa nego ikada prije. Na kraju ove 2020. godine koja je obilježena pandemijom koronavirusa, iznimno su zadovoljni količinom prikupljenih namirnica i higijenskih potrepština.

Podijeljeno je 125 paketa namirnica i higijenskih potrepština obiteljima na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Virovitica. Kriteriji za podjelu paketa bile su osobe koje su bez primanja, umirovljenici s primanjima do 500 kuna, te korisnici zajamčene minimalne naknade koji imaju djecu.

ss1 768x574 1

-Posebno se radujemo što smo za obitelji koje su korisnici zajamčene minimalne naknade s troje i više djece, bili u mogućnosti podijeliti pakete s većom količinom namirnica i higijenskih potrepština. Kroz sve humanitarne akcije darivanja fizičkih i pravnih osoba, a unatoč pandemiji koronavirusa, u mjesecu prosincu prikupilo se dovoljno namirnica i higijenskih potrepština koje ćemo dijeliti u narednim mjesecima našim korisnicima Socijalne samoposluge “Djelo ljubavi” – poručili su.

ss3 1024x1365 1

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica od srca se zahvaljuje svima koji su sudjelovali u humanitarnim akcijama prikupljanja namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” te na taj način pokazali da suosjećaju s onima koji se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji, pogotovo u ovo vrijeme blagdana.

(GDCK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content