VIDEO Simpatični Nikola obišao i obradovao mališane u Otrovancu: Darivao ih na kućnom pragu

Budući da zbog koronavirusa djeca ne mogu Svetom Nikoli kao inače, u mjesne domove, kazališta i sportske dvorane, svetac je ove godine, u različitim varijantama obilaska, odlučio doći k njima. U Otrovancu je u podne krenuo dijeliti poklon paketiće radosnoj djeci koja su ga dočekivala na kućnom pragu ili na ulici.

-Prvo nas je dočekala obavijest da neće biti programa za Svetog Nikolu, no tada je na prozoru naše trgovine osvanula obavijest kako će Nikola ipak podijeliti poklone, ali osobno, ispred kuća. Dora (5) i Filip (3) bili su jako sretni, uvježbali su i pjesmicu koju su mu danas  otpjevali. Bilo je kratko, ali jako lijepo i djeci će ta uspomena ostati u lijepom sjećanju. Baš lijepa gesta našeg Mjesnog odbora – ispričala nam je naša čitateljica Ana Živko, koja je s nama podijelila i video sretnog trenutka kada su njeni mališani dočekali Svetog Nikolu „s pratnjom.“

Doznajemo kako je simpatični Nikola Ivša Trzić, a pratnja Mirko Pavleković iz Mjesnog odbora Otrovanec, koji su ovom toplom gestom osvojili srca ne samo mališana, već i njihovih roditelja. (www.icv.hr, mlo, video: Ana Živko)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content