1. HRL Gabriela Gudelj i Lea Vukojević u “Brlićima” potopile Lavice: Virovitičanke u 11 utakmica osvojile samo bod

U sportskoj dvorani Osnovne škole “Ivane Brlić – Mažuranić” odigrana je utakmica 11. kola 1. hrvatske rukometne lige za žene, u kojoj je Zrinski iz Čakovca došao do pobjede nad 1234 Viroviticom 28:21.

Nakon početnih osam minuta, cijelu utakmicu pod kontrolom su imale ovog puta kompletnije gošće iz Čakovca. Na odmor se otišlo rezultatom 17:12 za Zrinskice. U drugom dijelu gošće su u jednom trenutku napravile prednost od 11 zgoditaka (27:16). U tim trenucima trener na gostujućoj klupi, inače Virovitičanin Goran Mrđen izmijenio je nekoliko igračica, a Gabriela Gudelj u 49. minuti morala je napustiti igru zbog trećeg isključenja, pa je domaća ekipa do kraja uspjela ublažiti poraz na konačnih 28:21.

U domaćim redovima najefikasnije su bile povratnica u sastav Nika Deskar s devet i Viktorija Šestak s pet zgoditaka, dok su u gostujućim redovima najefikasnije bile dojučerašnja Lavica Lea Vukojević i Sinjanka Gabriela Gudelj sa po osam zgoditaka.

Nažalost, u domaćim redovima nije bilo Nine Milovanović. Lavice bi već tijekom idućeg tjedna trebale gostovati u Bjelovaru, kod istoimenog domaćina.

1234 Virovitica: Marija Devald, Martina Majkovčan, Jelena Pratljačić, Lukrecia Veršec 1, Tea Strusa, Klara Crnoja, Nea Kovač, Marija Medved 1, Ana Blažev, Karla Tumpić, Nika Deskar 9 (4), Ivana Kirin 3, Viktorija Šestak 5, Laura Oršulić i Tena Mioč – Cabadaj 2. Trener: Vladimir Gašparac.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content